Cursussen en Workshops


Expressief en vrij schilderen met olieverf

Zelf doen is de beste en fijnste manier om beter te leren schilderen. Daarom is er in deze cursus veel tijd voor praktijk. Maar alléén zelf werken is niet voldoende! Persoonlijke aandacht en feedback helpen je om jouw creativiteit te ontwikkelen.
Daarom werken we in deze cursus met heel kleine groepen (3 cursisten), zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding. Daarnaast is er ruimte voor de cursisten om elkaars werk te bekijken en door commentaar elkaar verder op weg te helpen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 ½ uur. Naast veel praktijk, kijken we regelmatig samen naar kunst. Dat geeft inspiratie en helpt ons om beter naar ons eigen werk te kijken. Ook besteden we veel aandacht aan technische vaardigheid. We behandelen allerlei oude (olieverf- en tempera) technieken en materialen om jouw ‘palet’ zo rijk mogelijk te maken.
 

Plaats: Bingerden 27, 8219 AT Lelystad
Lestijden: op de avond van 19.30 tot 22.00 uur (dinsdag en woensdag)
Kosten: 10 lessen voor € 160,- , excl. Materiaal.
We vragen het lesgeld bij vooruitbetaling te voldoen, door storting op rek. 10.48.28.439 t.n.v. T.J.M. de Jong te Hilversum. Desgewenst kan men ook in 2 termijnen van € 82,50 betalen, de eerste termijn voor aanvang, de tweede termijn voor de 6e les te voldoen.
Materialen: Materialen verstrekken we tegen kostprijs. We kunnen ook adviseren over de aanschaf van geschikt en vooral niet te duur materiaal.
Aanmelding: Met een mailtje naar tjmdejong@hotmail.com of telefonisch 06 10 90 15 63 of 0320 849 645.
 
Periode: De lessen starten in januari, april of september.